Jump to content


M18c full-auto issue


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Italian13

Italian13

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Country:

Posted 05 September 2010 - 10:46 AM

I recently got a KWA M18c through a trade and when I go to fire in full-auto it will fire once or twice then nothing. The gun cycles perfectly in semi but not full. It seems that the selector gets moved up a bit after each shot in full cause it not to fire after one or two shots. Can anyone help?

#2 Spiggy

Spiggy

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,136 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Industry
  • Country:

Posted 06 September 2010 - 10:26 AM

the breech block and selector are starting to fail.  You need to inspect the breech for cracks then get a harder detent spring for the selector.

#3 Italian13

Italian13

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Country:

Posted 06 September 2010 - 10:31 AM

No cracks on the breech block and  can I get a harder detent spring from KWA? Or would I have to find one from KSC, since the M series has been discontinued, and try to make that work?

Edited by Italian13, 06 September 2010 - 10:33 AM.


#4 Italian13

Italian13

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Country:

Posted 14 November 2010 - 05:55 PM

First off sorry to bring up a zombie.

If I were to buy a new detent spring, would that fix the problem? Specifically:   http://www.airsoftgi...roducts_id=4166

I brought this back up because I just got the hex key that I needed to take apart the slide.

#5 Spiggy

Spiggy

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,136 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Industry
  • Country:

Posted 15 November 2010 - 12:03 PM

possibly, no guarantees though.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users