Jump to content


KWA M93R PROBLEMS I NEED HELP FAST!!!!!!!


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 chasen009

chasen009

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 07 July 2010 - 05:22 PM

Hi I was shooting my m93r today and when i was shooting semi it would shoot 2-3 burst instead of just one shot.  it would burst a few times and i was wondering if it is broken.  also when i shoot sometimes it will jam so bad that like 5 bbs will be stuck in the barrel and i just shoot them out.  can someone please help i have a pistol only game soon i need help thank u!!!!

#2 SDuna

SDuna

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male

Posted 14 July 2010 - 11:35 PM

I remember having that problem when I first got the gun.  The problem is there is a loose part in the right grip that causes the gun to shoot in burst rather than semi.  It's that one screw that is connected to the part that the slide comes into contact.  I found that if you epoxy that part to the gun it greatly increases the reliability.

#3 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 October 2010 - 04:29 PM

anyone have a clear explanation on how to repair this problem, I also have this issue as well as many others. a good solution to fix this is in order

#4 Spiggy

Spiggy

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,136 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Industry
  • Country:

Posted 13 October 2010 - 12:26 PM

is your gun dirty or excessively oily?

#5 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 14 October 2010 - 03:43 AM

No it's not dirty,it is oily to some extent. it's brand new though and did not fire semi-auto from day one

#6 Spiggy

Spiggy

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,136 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Industry
  • Country:

Posted 14 October 2010 - 10:47 AM

what kind of oil are you using?

also, how long have you had the gun?

#7 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 17 October 2010 - 08:06 AM

I'm using the oil that came with the gun, and I've had the gun about a month

#8 Spiggy

Spiggy

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,136 posts
  • Gender:Male
  • Location:City of Industry
  • Country:

Posted 17 October 2010 - 03:35 PM

If you're still within warranty, I recommend you cash in on it

#9 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 21 October 2010 - 03:43 PM

yeah I checked and unfortunately my warranty just ran out  :(
so any way I can fix it myself? I am very mechanically inclined but I prefer not to go in blind if I can help it.

#10 xKingSizex

xKingSizex

    Customer Service Manager

  • Administrators
  • PipPipPipPip
  • 1,824 posts
  • Gender:Male
  • Location:Long Beach, CA
  • Interests:Umm, airsoft...
  • Country:

Posted 21 October 2010 - 04:45 PM

View Postgrohll, on 21 October 2010 - 03:43 PM, said:

yeah I checked and unfortunately my warranty just ran out  :(
so any way I can fix it myself? I am very mechanically inclined but I prefer not to go in blind if I can help it.

Define "just ran out". What was your purchase date and where did you buy it?

#11 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 21 October 2010 - 05:00 PM

9/10/10 is the order date, purchased from airsoft atlanta actually my math must have been wrong cause that's only 42 days

#12 grohll

grohll

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 21 October 2010 - 05:08 PM

I submitted a ticket

#13 KincaidBass

KincaidBass

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Interests:airsoft and music
  • Country:

Posted 20 January 2011 - 07:51 AM

View PostSDuna, on 14 July 2010 - 11:35 PM, said:

I remember having that problem when I first got the gun.  The problem is there is a loose part in the right grip that causes the gun to shoot in burst rather than semi.  It's that one screw that is connected to the part that the slide comes into contact.  I found that if you epoxy that part to the gun it greatly increases the reliability.

i've having the same problem and was wondering if you could post some pictures to help further explain what the problem is




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users