Jump to content


My KM4S Tactical QUESTIONS???


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 dcr1326

dcr1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Pataskala, Ohio
  • Interests:Xbox 360, mountain biking, College (OSU), AIRSOFT

Posted 30 July 2008 - 07:08 PM

just got my KM4s and took it out and shot a little with a friend i am having a few problems. The semi auto has a few malfunctions one bb will shoot with full power then the next will just barely roll out. Sometimes the semi auto will shoot full auto. And sometimes when i am in full auto you will see a random bb fly really off in a completely different direction, like the bbs are hitting each other. Also when i fire full auto my range is a lot shorter than when i fire semi. Please help.


Also what is a good stock to replace the wobbly one that came wit the gun?




Thanks
Dustin

Edited by dcr1326, 30 July 2008 - 07:15 PM.


#2 Guest_allizard_*

Guest_allizard_*
  • Guests

Posted 30 July 2008 - 08:28 PM

Standard questions first?

1. Did you clean the inner barrel?
2. What type of BB's where you using?
3. Did you adjust the hopup setting?

As for the stock, even REAL STEEL AR can be a little loose.  A little electrical tape on the buffer tube will fix it. I've done the same on ICS and VFC as well.

#3 dcr1326

dcr1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Pataskala, Ohio
  • Interests:Xbox 360, mountain biking, College (OSU), AIRSOFT

Posted 30 July 2008 - 08:32 PM

I did not clean the barrel
KSC bb's
Yeah i adjusted the hopup to where it should be.

This may sound like a silly question but how do you clean your barrel?

#4 dcr1326

dcr1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Pataskala, Ohio
  • Interests:Xbox 360, mountain biking, College (OSU), AIRSOFT

Posted 30 July 2008 - 08:34 PM

Also something that could help with the semi shooting problem is that the first shot is loud then the second one is quiet and rolls out.

#5 Guest_allizard_*

Guest_allizard_*
  • Guests

Posted 31 July 2008 - 12:33 AM

Well clean the barrel and try again. Also selector switch may have a break in period believe it or not.  Just turn it a few more times... if it's continues... contact your retailer and see if they can take a look or exchange if the problem persist.

#6 dcr1326

dcr1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Pataskala, Ohio
  • Interests:Xbox 360, mountain biking, College (OSU), AIRSOFT

Posted 31 July 2008 - 03:53 AM

OK, i cleaned the barrel last night. I have to go to skool today then i will go and fire it more. Ill let you know what happens.
Thanks

#7 dcr1326

dcr1326

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Pataskala, Ohio
  • Interests:Xbox 360, mountain biking, College (OSU), AIRSOFT

Posted 31 July 2008 - 03:54 AM

Also would anyone be kind enough to explain how to take the whole stock off so i can replace it? I saw it in another thread but i did not understand the directions.

#8 karMeister

karMeister

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,534 posts
  • Gender:Male
  • Location:a small hole under a rock =P
  • Interests:EAR=((1+APR/n)^n)-1
  • Country:

Posted 31 July 2008 - 05:43 AM

View Postdcr1326, on Jul 31 2008, 03:54 AM, said:

Also would anyone be kind enough to explain how to take the whole stock off so i can replace it? I saw it in another thread but i did not understand the directions.


take out the stock by pulling the clip up instead of pushing it down. Then you have to remove the small allen screw so you can take off the buffer tube cap. then use a long philips screw driver to unscrew the buffer tube from the spring guide.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users