Jump to content


M4A1 ><!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Viciouss

Viciouss

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Location:Visalia, CA

Posted 14 July 2008 - 09:11 PM

OK just got my KWA M4A1 about 3 weeks ago Sence then When i fire on Semi auto sometimes a bb Wont come out then i fire it ageen and 2 come out.. it doesnt fire twise just 2 bb's come out and the accuracy is not good what so ever even on full auto the bbs come at about 1-2 feet groupings at 60 feet D: semi auto ok shots then every 5 shots it shoots a bb off to the right like 1-2 feet Help if you can thank you. I was thinking maybe it might be the Bukling but i dont know 8(

#2 Guest_Radix_*

Guest_Radix_*
  • Guests

Posted 14 July 2008 - 09:30 PM

Make sure your barrel is clean and the bucking is not oiled.  Most, if not all, of the M4 are shipped with a light coat of silicone oil to protect/preserve the gun from the elements during transport.  The oils in the barrel and bucking decrease the effectiveness of the hop-up unit and contributes to the inaccuracy of the gun.  Inferior BBs may also contribute to the inaccuracy.  Make sure you use quality BBs and preferably heavier weight like .25 grams.

#3 Doctor Kajita

Doctor Kajita

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 163 posts
  • Location:San Francisco, CA

Posted 14 July 2008 - 10:31 PM

Yup, clean the barrel thoroughly and the hop-up bucking.

See here and scroll down a little bit: http://www.airsoftfo...h...c=97659&hl=

Also, I presume you're using the stock KWA mag.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users