Jump to content


Magazine Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Venarius

Venarius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Country:

Posted 09 May 2014 - 06:37 AM

Hey guys,

First post here.  I got my LM4 PTR recently, and have played a few days with it.  great gun, no issues so far with the weapon.  

However, I just got 2 more magazines (shipped from Amazon via California as no one around here stocks any - all on back order - and I called 15 stores...)  

Anyway the mags came in today.  

1 works fine (as does my original mag)...

But the 2nd doesn't work.  

It holds gas, but when I put it on the gun and chamber a round, pull the trigger, all I hear is the firing pin/hammer assembly click, but nothing happens.  I take the mag out, load one of the other two mags, and recock the gun and fire the BB loaded from the first (non-working) mag...  

So I know the gun works fine, and the other mags work fine.  

Any suggestions?  

Should I de-gas the mag and take it apart?  Anything to note?  

I tried calling KWA today but no-one answered the phone.  I will try back a few more times later.  

Any help would be appreciated.

#2 netpoc

netpoc

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 186 posts
  • Gender:Male
  • Location:Central Coast, CA
  • Country:

Posted 09 May 2014 - 01:55 PM

I had one that was doing this. It was sent in to KWA to be repaired and they said the release valve simply needed to be tightened. Give it a shot and let us know if that works.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users