Jump to content


[SOS] Mp7 crazy jamming


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 KeithHK

KeithHK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Country:

Posted 23 April 2014 - 04:19 AM

Dear all,
My ksc mp7 is a japan version. When I shot it in semi-auto mode, the bbs travelled less than a feet and fell onto the ground. Worse still, the bbs wee trapped between muzzle and barrel while I shot it in full auto mode. No bbs came out from the barrel.  Bbs fell out from the barrel when I point the gun downwards.

May I know what's wrong with my smg?
What can I do to solve the problem?
Thanks in advance.

Edited by KeithHK, 23 April 2014 - 04:19 AM.


#2 SR105

SR105

    Tech

  • KWA Staff
  • PipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Location:Walnut, CA
  • Country:

Posted 24 April 2014 - 09:21 AM

Hi KeithHK,
Sounds like a hop up bucking issue. I would try replacing the hop up bucking to see if that fixes the problem.

#3 KeithHK

KeithHK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Country:

Posted 25 April 2014 - 04:25 PM

View PostSR105, on 24 April 2014 - 09:21 AM, said:

Hi KeithHK,
Sounds like a hop up bucking issue. I would try replacing the hop up bucking to see if that fixes the problem.

Is there any hop up bucking that u would recommend? There are so many hop up in the market and I don't know which one is better. Thx

Edited by KeithHK, 25 April 2014 - 04:26 PM.


#4 Chuck S

Chuck S

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Country:

Posted 27 April 2014 - 02:20 AM

Try cleaning the bucking before searching for a replacement.  These frequently get oil soaked and swollen.  There are a couple of threads describing the cleaning process which is not much more than soaking in a very weak solution of dishwashing (not dishwasher) detergent overnight followed by wiping off any residue.

-- Chuck

#5 KeithHK

KeithHK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Country:

Posted 30 April 2014 - 07:40 PM

I've cleaned the bucking but it's still working poorly so I've changed the hop up. Unfortunately, there is no improvement. Is there any thing wrong with it?


從我的  用 iPhone 發送




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users