Jump to content


No click when trigger pulled


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 itz.an.azn.thing

itz.an.azn.thing

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 11 April 2013 - 08:24 AM

Ive had an issue with my FPG lately. Whenever I go pull back the slide then release the slide, I go to pull the trigger and it feels stuck. What do I do? Usually there is a clicking sound and i do not hear it in this case. This happens on and off, not sure why

Edited by itz.an.azn.thing, 11 April 2013 - 08:29 AM.


#2 niko_gpsy

niko_gpsy

    What's a Warranty?

  • Super Moderator
  • PipPipPipPip
  • 5,882 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • Interests:Keeping those damn squirrels from putting their filthy little paws on my peaches in my backyard. Oh, Yes. It's not just a hobby, its a passion!!
  • Country:

Posted 16 April 2013 - 08:38 AM

You maybe experiencing a problem with your trigger bar.  Maybe it's bent or worn and needs replacement.  It could also be something going on with your hammer assembly.  Have you tried first cleaning and relubing to see if this resolves your issue?  It could just be dirty.

#3 Comissar

Comissar

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 08 May 2013 - 05:51 PM

i had the exact same issue, take a pair of pliers and GENTLY bend the trigger bar to the left

i am trying to demonstrate what to do the best  I can, rather poor, but bend in the direction of the arrows and make very slight, gentle adjustments

*Hope this works :) (repair sucks and costs $$$)

Attached Files


Edited by Comissar, 08 May 2013 - 06:13 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users