Jump to content


Double-feeding problem


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 kwaispro727

kwaispro727

    Specialist

  • Members
  • PipPipPip
  • 962 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Fishing, swimming, airsoft, real firearms, cars
  • Country:

Posted 12 January 2013 - 01:23 PM

I've been shooting my gun a bit.  I haven't gotten around to getting different spacers yet for the supressor.  The gun keeps double-feeding.  Not all the time, it's off and on.  The first BB retains it's accuracy, the second one goes low.  This is in semi.  In full auto it's also not constant.  It will shoot normally a few times and then I will see another low-rider.  The magazines look fine, I tried the stock one and one of my extras.

#2 kwaispro727

kwaispro727

    Specialist

  • Members
  • PipPipPip
  • 962 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Fishing, swimming, airsoft, real firearms, cars
  • Country:

Posted 13 January 2013 - 10:29 AM

I took the bolt out and the feed ramp looks fine.  I cleaned that and the magazine feed lips with a cue tip.  I'm using KWA .25s, King Arms green gas, I have no idea what I could be doing wrong here.  I've tried both the stock magazine and one of my spares that I purchased individually.

#3 kwaispro727

kwaispro727

    Specialist

  • Members
  • PipPipPip
  • 962 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Fishing, swimming, airsoft, real firearms, cars
  • Country:

Posted 14 January 2013 - 04:52 PM

Anyone?  I'm stumped here.

#4 Icurblud

Icurblud

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Country:

Posted 15 January 2013 - 07:24 PM

Think it could be the hopup.  I know i have heard that the hop up gets messed up when to much silicone gets on that rubber hop up.

#5 Outlaw1995

Outlaw1995

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,713 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Acting, Piano, Films, Theatre, Firearms, Knives, Airsoft
  • Country:

Posted 15 January 2013 - 08:22 PM

What you are experiencing kwaispro, is most likely the result from the use of your angry gun power up barrel extension.

#6 kwaispro727

kwaispro727

    Specialist

  • Members
  • PipPipPip
  • 962 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Fishing, swimming, airsoft, real firearms, cars
  • Country:

Posted 16 January 2013 - 05:52 AM

View PostOutlaw1995, on 15 January 2013 - 08:22 PM, said:

What you are experiencing kwaispro, is most likely the result from the use of your angry gun power up barrel extension.
It was like this before I got the barrel extension.

#7 gcw360

gcw360

    Supreme Guru

  • Super Moderator
  • PipPipPipPip
  • 11,496 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Airsoft (Especially repair and customizing), Fly Fishing, Fossils (Especially Dino), Snakes, Photography
  • Country:

Posted 17 January 2013 - 07:40 PM

View Postkwaispro727, on 16 January 2013 - 05:52 AM, said:

It was like this before I got the barrel extension.
I'm thinking bucking too.

#8 kwaispro727

kwaispro727

    Specialist

  • Members
  • PipPipPip
  • 962 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Interests:Fishing, swimming, airsoft, real firearms, cars
  • Country:

Posted 18 January 2013 - 05:16 AM

I'm just going to send it in.  Eventually I'll take it apart and put a different barrel in it but I would like for it to be working normally when I do that..

#9 djKail

djKail

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Country:

Posted 21 January 2013 - 10:13 AM

I had this issue on 3 of my magazines. I de-burred the feed lips on each magazine and that helped with accuracy...it also seemed to fix my double feeding issue.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users