Jump to content


LM4 parts available at the proshop...


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 akiraspeedstar

akiraspeedstar

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 03 June 2013 - 01:45 PM

Now you don't have to call to order parts. Only downside is that now certain parts will probably sell out quickly.

Oh well already got my order placed haha.

#2 thatguyx

thatguyx

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Gender:Male
  • Location:Edison, NJ
  • Country:

Posted 03 June 2013 - 02:03 PM

ahah saw that too.  before they actually put it on the website, you were able to search "lm4" and it would return results along with a category for each lm4.  sort of like a secret menu...  

but on another note, akira, what else could you be ordering?  another upper? lol

#3 Murray0311

Murray0311

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Country:

Posted 05 June 2013 - 11:15 AM

The urge to stock up on the 'little parts' is killing me....and my bank account.

#4 akiraspeedstar

akiraspeedstar

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 05 June 2013 - 12:08 PM

Thatguyx - I just did what Murray stated and stocked up on little parts. I almost ordered a load of parts but had to tell myself no haha.

#5 Fox Weik

Fox Weik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Minnetonka , MN
  • Country:

Posted 05 June 2013 - 06:48 PM

:( #207 is out of stock, i bet some bought like 10-20

#6 akiraspeedstar

akiraspeedstar

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 06 June 2013 - 08:49 AM

Bolt base plug clip? Go to ACE Hardware, they have it for about $0.50 for two.

#7 Fox Weik

Fox Weik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Minnetonka , MN
  • Country:

Posted 06 June 2013 - 07:11 PM

you know what size it is off hand?

#8 akiraspeedstar

akiraspeedstar

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 08 June 2013 - 05:54 AM

View PostFox Weik, on 06 June 2013 - 07:11 PM, said:

you know what size it is off hand?

I tried to check this morning but unfortunately when I previously ripped open the bag it stretched out all of the numbers and I can't really see it anymore. If it helps any it's in a small white bag and comes in a pack of two and only costs about $0.50. The last three digits of the UPC (Barcode) is "839" also there's some other number at the bottom right that says "H#881392" which may be an item number.

Compared next to the OEM clip it's damn near identical, also I currently have it on my gun and it fits without any movement/play.

Edited by akiraspeedstar, 08 June 2013 - 05:55 AM.


#9 Robert K

Robert K

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Marysville,Wa
  • Country:

Posted 08 June 2013 - 06:04 PM

Akira, do you not run the o-ring in place of the c-clip anymore, if so why. I am running the o-ring and haven't had any issues. I run it once a month, all i have time for. Reason I ask is you probably run your gun more than I, which would show if there is a down fall to this mod.

#10 akiraspeedstar

akiraspeedstar

    Guru

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • Gender:Male
  • Country:

Posted 08 June 2013 - 06:52 PM

Nope never had any issues and neither has the others that I know still running it. Why am I now using the annoying c-clip again? No reason to be honest with you haha. I put it back on after removing the NPAS and haven't gotten around to putting the o-ring back.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users